Page 42 - Chytrý zpravodaj - Zruč-Senec léto 2021
P. 42
Hospůdka ve sportovním areálu
Sešli jsme se s provozovatelem podniku Hospůdka Martinem Turkem. Ten
bude zahajovat již druhou sezonu svého působení v areálu. Zeptali jsme se ho, jaké
jsou jeho plány a jaké nové služby svým zákazníkům letos přinese.
Martine, z jakého důvodu jste se rozhodl Hospůdku provozovat?
Před několika lety jsem se s rodinou přistěhoval do Zruče a potkal jsem zde
spoustu milých lidí. Chybělo mi tu ale místo, kde by se lidé scházeli a hlavně kam
by se rádi vraceli. Líbila se mi myšlenka pro ně něco takového vytvořit, a proto
když se naskytla příležitost převzít hospůdku v areálu, neváhal jsem. Hned ze za-
čátku jsme zde udělali pár výrazných změn, které Hospůdku posunuly k lepšímu.
A o to se snažím doposud.
Jaký tedy byl první rok vašeho fungování v areálu?
Ze začátku jsem se věnoval změně vzhledu Hospůdky – nové zdi, nový bar.
Také jsem nechal vybudovat lepší venkovní sezení na terásce, do kterého se vejde
více lidí a je to mnohem pohodlnější než předtím. Protože většina návštěvníků
jsou milovníci piva, zaměřili jsme se na rekonstrukci výčepu. Nově zde máme
pivní vanu, která zajistí vychlazené sklenice, a tím pádem mnohem lepší chuť piva.
A v neposlední řadě jsme sestavili tým skvělých lidí, kteří se vždy snaží zákazní-
kům zajistit co nejlepší služby.
42