Page 39 - Chytrý zpravodaj - Třebíč 03 2022
P. 39

Na konci loňského roku zahájil Whiskyhrádek zkušební provoz
        a díky tomu vstoupil do roku 2022 více než optimisticky. Navzdory
        probíhající koronavirové pandemii totiž zavítaly do nových prostor
        České whisky stovky zákazníků a naplnila se tak slova provozního
        manažera Radka Hobzy.






        Whiskyhrádek




        bude rozšiřovat nabídku                                                                  49.220269227511146



                                                                                                 15.883248711648278

        „Doufali  jsme,  že  nové  prostory   který  nastoupí  na  konci  března,   speciality, asijskou kuchyni, sushi
        nám  přilákají  jak  stávající,  tak   a současnou studenou kuchyni tak   time, americké burgery a pochopi-
        i  nové  zákazníky  a  budeme  moci   rozšíříme o kvalitní teplé bistro.“  telně na české speciality. Budeme
        v druhém čtvrtletí letošního roku      Asi každého hned napadne, proč   pořádat tematické večery a jediné,
        otevřít  i  teplou  kuchyni.  A  to  se   „bistro“,  a  ne  rovnou  restaurace?   co  si  přejeme,  je,  aby  to  ve  Whis-
        také stane,“ říká Hobza a dále vy-  Rozdíl  je  však  poměrně  zásadní   kyhrádku žilo a zákazníci se k nám
        světluje, na co se mohou zákazníci   a  pro  Whiskyhrádek  je  varianta   rádi vraceli,“ dodává Radek Hobza.
        těšit.  „Najít  v  dnešní  době  schop-  bistra logická. Zatímco do restau-  Je  pravda,  že  celý  prostor  pů-
        ného a kvalitního šéfkuchaře neby-  race chodí lidé především za jídlem   sobí mimořádně útulně. Jen uvnitř
        lo vůbec snadné. Podařilo se nám    a stálou nabídkou, bistro předsta-  se  pohodlně  posadí  přes  70  ná-
        ale domluvit s Dušanem Vajbarem,    vuje  spíše  moderní  koncept  stra-  vštěvníků  a  venkovní  prostor  na-
                                            vování. Šéfkuchař může být velmi    bízí  dalších  50  míst.  Parkování  je
                                            kreativní,  a  nabídka  se  tak  bude   dostatečné  a  se  spuštěním  teplé
                                            měnit prakticky každý den. „Jsme    kuchyně připravuje Whiskyhrádek
                                            především bar a na tom nechceme     doprovodné  akce.  „Všichni  jsou
                                            nic měnit. Lidé k nám budou vždyc-  zváni a věřím, že na jaře namísto
                                            ky chodit spíše za dobrým a kvalit-  »tečky«  napíšeme  velké  písmeno
                                            ním pitím, ale s příchodem jara jim   a začneme žít normálně,“ uzavírá
                                            nabídneme i světovou kuchyni. Mo-   vtipným přirovnáním Radek Hobza
                                            hou se proto těšit na francouzské   svou pozvánku veřejnosti.
   34   35   36   37   38   39   40