Page 22 - Chytrý zpravodaj - Příbor 04/2025
P. 22
Velikonoční
menu
4.-6. 4. 2025 18. - 21. 4. 2025
0,33 ml Chřestový krém s medvědím 51,-
česnekem a krutony
300 g Jehněčí kolínko na listovém špenátu
a kopřivě s pečenými grenaille 346,-
250 g Kuřecí roláda s velikonoční nádivkou
z kopřiv a medvědího česneku 268,-
s bramborovo - pastinákovým pyré
0,5 l Litovel Zelená 11 o 47,-
0,5 l Olbrew Vídeňký ležák 12 o 47,-
595 536 566, 775 579 660 Restaurace U Čápa
restaurace@ucapa.cz 9. května 1162
restaurace.ucapa.cz 742 58 Příbor
PO
ÁNKY
ZV
A
INZER
22 INZERCE A POZVÁNKY
CE